15 minutters nærværende morgenledelse giver mere tid

Chefen:

”Jeg møder tidligt ind på arbejde hver morgen – nyder roen til fordybelse før alt går løs – det er den bedste tid på dagen, hvor jeg virkelig kan få noget fra hånden. Hurtigt er jeg optaget af de mange opgaver og føler mig fornøjet med det gode flow, jeg hurtigt er inde i. Langsomt hører jeg, at aktiviteten stiger omkring mig. Mine medarbejder møder ind efterhånden, nogle kalder et glad ”godmorgen” ind ad min dør – jeg svarer glad godmorgen tilbage og fokuserer på mine opgaver. Tiden går hurtigt, og mit første møde nærmer sig, så jeg må hellere skynde mig med at blive færdig med den opgave, som jeg er i gang med. Jeg når det lige inden mødet og går veltilfreds til mit første møde – det er en god dag.”

Det lyder som en helt perfekt start på en arbejdsdag. En god start på dagen har stor indflydelse på de resultater, som vi skaber. Du kan, som leder, være med til at give dine medarbejdere en god dag og spare tid.

Tør du tage en udfordring – Brug 15 minutter på at gå rundt og sig godmorgen til dine medarbejdere. Formålet er at fornemme stemning, arbejdspres og planlægge dagen.

Jeg har arbejdet meget med at skabe resultater gennem andre og har haft mange ledere, der har følt sig presset af mange arbejdsopgaver og manglende tid til ledelse. Jeg har givet dem denne udfordring og nogle af erfaringer er:

Tidlig indsats i forhold til stress, fordi symptomerne er fanget
Konflikter spottet og nedtrappet
Højere medarbejdertilfredshed
Fejring af succeser og mere arbejdsglæde
Mere åbenhed og dialoger
Effektiv planlægning af dagen med input og støtte fra lederen
Du vil opleve:

at dine medarbejdere føler sig set, mødt og forstået
hvis medarbejderne har opgaver, som de gerne vil drøfte med dig, kan du planlægge det og sætte det i kalenderen. Dermed undgår du mange ikke planlagte besøg og får mere ro i løbet af dagen
det frigør tid.
Du kan bruge minutcoaching i mødet med medarbejderne:

Hvad er din udfordring/problem?
Hvad er det vigtigste ved den/det?
Hvad ønsker du i stedet?
Hvad skal du gøre?
Er det, så det du gør?
Hvornår går du i gang med det?
Giv en tilbagemelding på resultatet
Prøv metoden 14 dage og se, hvilken forskel det gør for dine medarbejdere og dig, mon ikke at I også mærker en forskel i din afdeling?

Er du klar til at få vendt dit arbejdsliv?

Kontakt mig nu, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.