Betingelser

Bestilling

Når du handler hos Your Potential, skal du afgive en række oplysninger navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer. Disse oplysninger er nødvendige, fordi vi selvfølgelig skal vide, hvor vi skal sende varer, fakturaer eller andre ydelser til, men også vi kan kontakte dig, hvis der er problemer med levering eller udsolgte kurser m.m.

Betaling

Produkterne købes med VisaDankort – der er ingen betalingsgebyrer.

Alle priser er oplyst i danske kroner ekskl. moms.

Når du bestiller varer hos Your Potential kan du vælge at betale din ordre med betalingskort. Når du betaler med betalingskort, trækkes pengene på din konto, når varerne afsendes – ved digitale produkter trækkes pengene dog, når du godkender købet.

Selve betalingen foregår, for at sikre dine data, via en sikker forbindelse til PayPal.
Hos Your Potential kan du betale med følgende kort: Dankort og VISA.

Levering

Levering af digitale produkter sker som regel i løbet af få minutter.

Ordre på fysiske varer hos Your Potential leveres med GLS til den ønskede leveringsadresse.
Bemærk, den trykte bog tillægges dkr. 70,- i porto.

Normalt ekspederes din ordre løbet af en til to hverdage efter vi har modtaget betalingen. Hertil skal lægges Post Danmarks forsendelses tider.

Rettigheder

Køb af online-produkter, webinarer og andre arrangementer hos Your Potential er ikke omfattet af fortrydelsesretten, ifølge Forbrugeraftaleloven, nærmere betegnet “Lov om visse forbrugeraftaler § 17 stk. 2, jf. § 9 stk. 2 nr. 2a.”

Alle rettigheder til kurser (online eller live), foredrag og online-produkter, tekster og billeder tilhører Your Potential.

Ved køb opnås én licens pr. købte produkt.

Alle online-produkter er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Your Potential.

Fortrydelsesret & returret

Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os liselotte@yourpotential.dk, og du vil få alle pengene tilbage.
Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Bestillinger på fysiske produkter hos Your Potential er omfattet reglerne om fjernsalg i dørsalgsloven. Det betyder, at du som kunde har 14 dages fuld returret. Hvis du ønsker at gøre brug af din returret, skal dette meddeles os hurtigst muligt efter modtagelsen.

Når du returnerer de købte varer skal det ske i væsentligt samme stand og antal.
Bogen skal være ubrugt.

Det gør vores arbejde meget nemmere og fremmer dermed tilbagebetalingen, hvis du på følgesedlen angiver fakturanummer, eller du ligger en kopi af fakturaen i pakken.

Du er på ingen måde forpligtet til at angive nogen grund til returneringen, men vi vil sætte pris på det, hvis du alligevel gør det. Uden tilbagemeldinger fra vore kunder er det svært for os at vide hvor vi skal sætte ind for at forbedre vort sortiment eller service.

Ved fortrydelse af købet får du refunderet hele det fakturerede beløb inkl. fragt, men minus eventuelle gebyrer. Forsendelsesomkostninger i forbindelse med returneringen betales af kunden.

Tilbagebetaling af købssummen sker som bankoverførelse, og du skal derfor oplyse om dit pengeinstituts navn og dit registreringsog kontonummer. Vi overfører pengene til din konto inden for fem arbejdsdage efter, at vi har modtaget varerne fra dig.

Der er ingen krav om, at du skal returnere varerne i den originale emballage, men det er dit ansvar at sørge for, at varerne er forsvarligt beskyttet under transporten.

Ikke afhentede pakker

Får vi pakker retur, der ikke er afhentet, betaler du selv for at få varen tilsendt igen. Hertil lægges et håndteringsgebyr på 150 kroner eksklusive moms. Ønsker du mod formodning ikke at få varen tilsendt igen, bliver håndteringsgebyret fratrukket varens pris

Fortrolighed

Your Potential vil aldrig sælge eller på anden måde gøre oplysninger om vore kunder eller besøgende tilgængelige for tredjemand. Dog er der et enkelt forbehold! Ved kriminelle forhold såsom kreditkortsvindel vil IPadressen blive videregivet til politiet sammen med anmeldelse herom.

I forbindelse med dit besøg på Your Potential hjemmeside bliver der automatisk registreret en række forskellige oplysninger. Disse oplysninger er anonyme og kan ikke bruges til at identificere dig. Oplysningerne bliver opsamlet af to grunde, for det første hjælper det os med løbende at forbedre webshoppens brugervenlighed, og identificere og løse problemer, og for det andet så bruger vi disse data til at udarbejde statistikker til internt brug.

Workshops, kurser, foredrag & events

Framelding: Ved mindre end 1 måned til afholdelse kræves 50 % i gebyr. Ved mindre end 14 dage til afholdelse gives der ingen refusion. Dog er du er altid velkommen til at overdrage din plads til en anden. Kontakt os da med information om, hvem der overtager din plads.

I tilfælde af, der er tildelt bonusprodukt i forbindelse med et køb, debiteres prisen for bonusproduktet ved refusion. Er prisen for bonusproduktet højere end dét beløb der skal krediteres, udstedes faktura på resterende beløb.

Aflysning

Vi forbeholder os ret til at aflyse workshops, kurser, foredrag & events ved sygdom eller andre uforudsete hændelser. Det vil i tilfælde af aflysning være muligt, at vi finder en ny dato, alternativt at få pengene retur.

Gengivelse af materialet

Alle rettigheder forbeholdes. Ingen dele af vores materialer må gengives i nogen form (hverken elektronisk eller fysisk kopiering) uden forudgående & skriftlig aftale med Liselotte.

Ved køb opnås udelukkende licens til at benytte det købte produkt som angivet under det pågældende produkt.

Copyright © 2012-2019 Liselotte Christensen
Udgivet af: Your Potential, Saltgade 10, 2.sal, Ribe, 2086 5140, Liselotte@yourpotential.com

Ansvarsfraskrivelse

Your Potential kan ikke holdes ansvarlige for påvirkninger/skader du måtte have – direkte som indirekte.

Aflysning

Your Potential kan ikke holdes ansvarlige for påvirkninger/skader du måtte have – direkte som indirekte.