Kan man træne forandringsparathed?

Måske er du mere forvirret end forandringsparat?

Alle taler om forandringer, og hvis du gemmer dig længe nok, kan det være, det er gået over, når du kommer frem fra dit skjul…

I det 21. århundrede ligner dagen i morgen på ingen måde dagen i dag… eller gør den?

Forskere tilkendegiver, at optil 95% af dine tanker i dag – havde du også i går…. Så dine handlinger og dine tanker til at løse dagens opgaver med er de samme, som du havde i går – hvor du måske heller ikke fik opgaven løst.

Det trælse er, at hvis du ikke giver din underbevidsthed opmærksomhed, så vil dit liv køre på autopilot.

Det fantastiske derimod er, at hvis du forstår, hvad du skal gøre med din underbevidsthed, kan du selv nedtone den til at fylde mindre, så dine bevidste handlinger kommer mere i fokus, og du kan ændre tingenes tilstand i dit liv i dag – og i fremtiden.

Du bliver i autopilot-mode, mest fordi du føler dig tryg der – lige der i komfortzonen. Komfortzonen er ikke altid så behagelig … faktisk kan den føles både klaustrofobisk og som et fængsel.

Skal der ændringer til i arbejdslivet eller livet generelt, viser forskningen, at det ikke sker ved at tænke på det eller ønske sig forandringer – det eneste, som skaber forandringer, er ændrede handlinger.

For at ændre dine mønstre og handlinger, skal du igen og igen træde udenfor komfortzonen. Du skal vågne op til nutiden, for når du er opmærksom, giver dine 5% bevidsthed sig til at køre showet. Autopiloten slukkes, og du har beføjelserne til at vælge et nyt mønster og gøre nye handlinger.

I Your Potential anvender vi STAR-modellen, som metode til at arbejde med mønstre og vaner. Det er vigtigt at kunne bruge de rigtige redskaber, når der skal ændringer til at tage fat om dit eget empowerment.

Vi bruger STAR-modellen både bagudrettet og fremadrettet. Vi kigger på succeser og genbruger strategier, der tidligere har givet dig succes.

Her lige en hurtig skitse over modellens fire områder, vi arbejder med

S – Situation – den situation, du stod i

T – Task – den opgave, der ventede din indsats

A – Action – de handlinger, du gjorde

R – Results – de resultater, som blev til din succes

Uanset om du er leder eller medarbejder, drejer det om at tage ansvar for dig selv og dine handlinger i de forandringer, du står overfor.

Vær nysgerrig på, hvordan du kan skabe mere power i dit liv. Find ud af, hvordan du kan udvikle dit empowerment og booste din motivation – og selvfølgelig også, hvordan du kan medvirke til at inspirere kolleger og medarbejdere omkring dig.

Måske kender du STAR-modellen allerede – hvis ikke, så kom til vores udviklingsnetværksmøde på tirsdag den 21. august kl. 8:00-11:30, hvor vi arbejder med den, når vi har fokus på empowerment og motivation.

Er du klar til at få vendt dit arbejdsliv?

Kontakt mig nu, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.