Inspiration

Her finder du artikler om aktuelle emner

15 minutters nærværende morgenledelse giver mere tid

september 25, 2018 af Bente Graae

Det lyder som en helt perfekt start på en arbejdsdag. En god start på dagen har stor indflydelse på de resultater, som vi skaber. Du kan, som leder, være med til at give dine medarbejdere en god dag og spare tid. Tør du tage en udfordring – Brug 15 minutter på at gå rundt og sig godmorgen til dine medarbejdere.

Kan man træne forandringsparathed?

august 15, 2018 af Liselotte Christensen

Måske er du mere forvirret end forandringsparat?
Alle taler om forandringer, og hvis du gemmer dig længe nok, kan det være, det er gået over, når du kommer frem fra dit skjul…
I det 21. århundrede ligner dagen i morgen på ingen måde dagen i dag… eller gør den?

Coaching – et boost i arbejdslivet

august 2, 2018 af Liselotte Christensen

Coaching er et stærkt redskab til at skabe udvikling hos både enkeltpersoner og for teamsamarbejdet. Coaching bruges i dag af flere og flere, som vil have forløst uopdaget og uudnyttet potentiale.

Er performancekultur med til at dræbe arbejdsglæde?

august 2, 2018 af Bente Graae

Det er nødvendigt konstant at gøre tingene bedre, hurtigere og mere effektivt for, at vores virksomheder er sikrede til at overleve i fremtiden. Det stiller store krav til os som ledere og medfører naturligt et større fokus på performance. Men hvordan påvirker dette fokus vore medarbejderes arbejdsglæde?

Skab arbejdsglæde og energi gennem aktivering af potentiale

maj 15, 2018 af Bente Graae

Der stilles store krav til at skabe resultater, vi måler og vejer som aldrig før. Det ligger et stort pres på alle i organisationen. Ledere beretter om stigende sygefravær, medarbejdere der får stress, og medarbejdere, der forlader virksomheden, fordi de ikke trives.