Kurser

Introduktion

Your Potential tilbyder en række åbne kurser

Fordelen ved at deltage på et åbent kursus er, at du får inspiration og viden fra andre deltagere og virksomheder. Vi lægger vægt på, at du får styrket dine kompetencer og lærer, hvordan du kan integrere den nye viden hos dig selv og i virksomheden.​

De åbne kurser er alle af 4-6 timers varighed og giver en saltvandsindsprøjtning til hverdagen. Du får anvendelige værktøjer og inspiration, som du kan gå hjem og bruge umiddelbart. ​

Alle kurser kan afholdes som interne kurser og tilpasses eller skræddersyes efter virksomhedens behov.

Ydelser

Kurser, jeg tilbyder

Kommunikation & Relationer

Ressourcegivende kommunikation er vigtig for arbejdspladsen, der gerne vil have gode arbejdsdage- og relationer – På kurset sætter vi fokus på, hvad der er på spil i samværet med kolleger, og hvilke teknikker, der er vigtige for en god og givtig kommunikation på arbejdspladsen.

Coaching som kommunikationsform

Coaching er et fantastisk redskab til kommunikation, fordi det skaber klarhed og styrker dine evner til at kommunikere. Den coachende tilgang kan ændre dit mindset og styrke dig i alle livets forhold.

Konflikthåndtering

Vi sætter fokus på, at du ikke kun skal overleve konflikter og uoverensstemmelserne, som du møder på din vej – men at du også skal også kunne lægge dem fra dig – og nyde, at du kan tackle de udfordringer, som konflikter giver.

Empowerment

Et humørfyldt, energigivende og medinddragende kursus, som kommer til at give genlyd i din organisationen. Vi åbner op for uudnyttet power og potentiale hos dig. Desuden får du en absolut antistressende værktøjskasse.

Stress vs. arbejde

Er der nogen, som stjæler din arbejdsglæde? Kollegerne snakker hele tiden om pres og stress. Andre mener ligefrem, det er ved at udvikle sig til en folkesygdom blandt os. Vil du have arbejdsglæde? Det skal være sjovt og spændende at gå på arbejde – Lær, hvordan du selv kan bidrage til at skabe arbejdsglæde.

Er du klar til at få vendt dit arbejdsliv?

Kontakt mig nu, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.