Coaching

Introduktion

Your Potential tilbyder forløb og uddannelser indenfor coaching

Få et stærkt teoretisk fundament, som udvikler dine evner indenfor effektiv og professionel kommunikation. Coaching flytter mennesker og organisationer og er en meget udbytterig metode til kompetenceudvikling.

Ydelser

Alt det, jeg tilbyder

Coaching Forløb

Your Potential tilbyder forskellige former for forløb. Det kan være generel coaching om en personlig udfordring, leder-coaching, business-coaching, life-coaching. Vi har blandt andet arbejdet med udviklingsforløb for ledere, hvor de i processen får individuel coaching, som fastholder deres fokus og støtter implementeringsevnen.

Workaway Uddannelse

Udvikl dine evner indenfor effektiv og professionel kommunikation. Workaway kombinerer uddannelse med sol og varme, da uddannelsen foregår i Spanien. Du vil opleve ro til fordybelse og en enorm udvikling på kort tid, da fokus udelukkende er på dig, læring og din udvikling.

Coach uddannelser

Få et stærk teoretisk fundament, som udvikler dine evner indenfor effektiv og professionel kommunikation. Your Potential tilbyder coachuddannelse på 3 niveauer Basis, Advanced og Master uddannelse i coaching.

Coaching som kommunikationsform

Coaching er et fantastisk redskab til kommunikation, fordi det skaber klarhed og styrker dine evner til at kommunikere. Den coachende tilgang kan ændre dit mindset og styrke dig i alle livets forhold.

Er du klar til at få vendt dit arbejdsliv?

Kontakt mig nu, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.