Bøger

Bøger af Liselotte Christensen

Læs min nye bog og start et nyt liv

Liselotte skriver på en bogserie. Der er fire styks små, lækre, letlæselige paperbacks bøger, som er sammensat af mange af de emner og problematikker, som Liselotte også belyser i mange af sine undervisningstimer og ved hendes foredrag. Den første bog i serien kan du købe her på vores hjemmeside – den fås også på engelsk.

Tip dit sind over til det bedre

Bogserien Tipping Minds

Liselotte har undervist og inspireret mange forskellige mennesker på mange forskellige kurser og uddannelser, både i Danmark og udenfor Danmark, i at blive dygtige til at samarbejde og kommunikere.

Ved endt undervisning efterspørger deltagerne et eller andet de kan tage med hjem at læse og få mere viden om det, hun har inspireret dem med, og den bog der med ekstra viden, den manglede hun bare at skrive – og nu er den første af sin slags i en serie på fire klar til salg og til at komme hjem at bo på din bogreol.

Bogserien hedder Tipping Minds, fordi det er det, som sker med menneskers mindset, når de får redskaberne – først til indsigten og dernæst til at gøre noget andet end det, de plejer.

Sindet tipper over til det bedre, og folk bliver voldsomt begejstrede for at kunne handle anderledes og mere powerfuldt i deres eget liv.

Mindset betyder oversat til dansk, måden hvorpå man tænker om sig selv. Har man et mindset, som sætter begrænsninger for alle ens handlinger, vil livet være svært, og for at gøre livet lidt lettere, kan man med fordel tippe over til at have et fordrende mindset, som handler om at turde se mere på løsninger og have en positiv og nysgerrig tilgang til handlinger og ens medmennesker.

Tipping Minds som foredrag og workshop

Bogserien er også oversat til både foredrag og workshop. Lyder det interessant for dig eller din virksomhed? Se med i videoen herunder.

Mine ydelser

Kurser

Kom på kursus hos Your Potential – eller book mig ud til et skræddersyet kursus hos jer. Hvis I ønsker forandring, så sæt fokus på læring

Coaching

Coaching er et stærkt kommunikationsredskab, der skaber udvikling hos både dig selv, dine kolleger og hele arbejdspladsen

Foredrag

Er hverdagen for trist? Book et fantastisk indspark til at booste humøret og arbejdslysten i jeres virksomhed

Er du klar til at få vendt dit arbejdsliv?

Kontakt mig nu, så finder vi ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig.