Bøger

Tipping Minds

Mental Agility

Tipping minds

Så er første bog kommet fra trykkeriet

  • Den er alle 100 kroner værd

Du kan bestille den lige her

BOGSERIEN TIPPING MINDS​

Liselotte er i gang med en bogserie, som alle forventes udgivet i 2019. Der er fire styks små, lækre, letlæselige paperbacks bøger, som er sammensat af mange af de emner og problematikker, som Liselotte også belyser i mange af sine undervisningstimer og ved hendes foredrag. Den første bog i serien kan du købe her på vores hjemmeside

Opfordret til at skrive lidt

Liselotte har undervist og inspireret mange forskellige mennesker på mange forskellige kurser og uddannelser, både Danmark og udenfor Danmark, i at blive dygtige til at samarbejde og kommunikere.  

Ved endt undervisning efterspørger deltagerne et eller andet de kan tage med hjem at læse og få mere viden om det, hun har inspireret dem med, og den bog der med ekstra viden, den manglede hun bare at skrive – og nu er den første af sin slags i en serie på fire klar til salg og til at komme hjem at bo på din bogreol. 

Hvorfor Tipping Minds ?

Bogserien hedder Tipping Minds, fordi det er det, som sker med menneskers mindset, når de får redskaberne – først til indsigten og dernæst til at gøre noget andet end det, de plejer.  

Sindet tipper over til det bedre, og folk bliver voldsomt begejstrede for at kunne handle anderledes og mere powerfuldt i deres eget liv.  

Mindset betyder oversat til dansk, måden hvorpå man tænker om sig selv. Har man et mindset, som sætter begrænsninger for alle ens handlinger, vil livet være svært, og for at gøre livet lidt lettere, kan man med fordel tippe over til at have et fordrende mindset, som handler om at turde se mere på løsninger og have en positiv og nysgerrig tilgang til handlinger og ens medmennesker. 

Praktiske oplysninger

Her kan du sende os information om ønsker til bøger